#llibresdevi Octubre 2019


Los Secretos de la cocina del cava
Barcelona. Planeta Gastro, 2017.

El Consell Regulador de la DO Cava i la Real Academia de Gastronomía són els impulsors d’aquest llibre sobre la cuina del cava.

El llibre s’estructura en tres parts. La primera, titulada “El cava”, està formada per una sèrie de textos breus sobre la seva història, el mètode d’elaboració del cava, la seva classificació, com conservar-lo i servir-lo, els beneficis del seu consum i uns apunts sobre el maridatge entre el cava i el menjar.

La segona part, cos central del llibre, són unes 60 receptes elaborades per alguns dels 30 cuiners i una cuinera de més renom de l’estat espanyol. En aquestes receptes, el cava pot ser un ingredient més o bé acompanyar el plat. Les fotos que acompanyen els plats són excel·lents.

I per últim, una tercera part molt curta amb 16 receptes de còctels fets amb cava, de la mà de 7 coctelers.

Altres #llibresdevi